Giriş Kayıt
Gabriel Heredia

Gabriel Heredia


Sesler, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Müzisyen

Gabriel Heredia, sesler, yapım yöneticisi, oyuncu, müzisyen. Dünyalar Savaşı (2005), Coffee Date (2006), Tru Loved (2008), Snakes on a Train (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Sesler    
2010 Aksiyon Sesler 7.3 15
2009 Korku Yapım Yöneticisi    
2009 Korku Sesler 2.2 615
2008 Macera Sesler    
2008 Komedi Sesler 4.2 1,069
2008 Komedi Sesler 6.0 812
2007 Romantik Sesler 4.7 253
2007 Korku Sesler 2.8 431
2006 Korku Sesler 2.8 118
2006 Belgesel Sesler    
2006 Komedi Sesler 6.2 1,223

Cadılar Bayramı Gecesi
2006 Korku Sesler    
2006 Korku Sesler 2.3 1,973
2006 Aksiyon Sesler 2.2 875
2006 Korku Sesler 2.8 724
2006 Aksiyon Sesler 2.2 740
2006 Komedi Sesler    
2006 Korku Sesler    
2005 Aksiyon Sesler 2.3 1,458
2005 Korku Sesler 2.4 557
2005 Korku Sesler 3.8 1,135
2005 Korku Sesler 3.7 1,015

Dünyalar Savaşı
2005 Bilim-Kurgu Sesler
Oyuncu
6.5 338,754
2005 Aksiyon Sesler 1.9 1,401
2005 Korku Müzik
Sesler
2.5 1,146
2005 Korku Sesler 2.6 1,132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017