Giriş Kayıt
Scott Beardslee

Scott Beardslee


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Scott Beardslee, kameraman, görüntü yönetmeni. First Position (2011), Secuestro express (2005), Red Doors (2005), (2011) Mob Wives (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 5.2 222
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.1 72
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2012 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
   
2011 Belgesel Kameraman 7.6 2,862
2011 Western Kameraman 5.0 85
2011 Reality-TV Kameraman 4.8 1,210
2008 Komedi 6.1 540
2007 Korku Kameraman 3.3 171
2005 Aksiyon Kameraman 6.6 2,297
2005 Dram Kameraman 6.5 924
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017