Giriş Kayıt
Saki Terashima

Saki Terashima


Oyuncu

Saki Terashima, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.8 24
2008 Dram Oyuncu 6.3 51
2007 Suç Oyuncu 6.2 79
2007 Dram Oyuncu 7.0 170
2004 Suç Oyuncu 7.2 69
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017