Giriş Kayıt
Tim Sabuco

Tim Sabuco (33)


Oyuncu

Tim Sabuco, 19 Eylül 1983 Salt Lake City, Utah, ABD doğumlu oyuncu. "Day Zero" (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1983
Doğum Yeri: Salt Lake City, Utah, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 32 Korku 5.2 6,343
2012 29 Komedi Çeşitli 5.7 1,097
2012 29 Korku Oyuncu 4.1 321

Başıboş Afacanlar
2006 23 Macera Çeşitli 5.1 8,756
2006 23 Korku Çeşitli    

Efsane Adam
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.9 45,150
2004 21 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017