Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bonnie Henna

Bonnie Henna


Oyuncu

Soweto, Transvaal, South Africa, Soweto, Transvaal, Güney Afrika doğumlu oyuncu. Yenilmez (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Soweto, Transvaal, South Africa
Doğum Yeri: Soweto, Transvaal, Güney Afrika
Diğer Bir İsmi: Bonnie Mbuli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,365

Yenilmez
2009 Biyografi Oyuncu 7.4 127,893

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,371
2005 Dram Oyuncu 7.5 907
2004 Gerilim Oyuncu 6.5 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017