Giriş Kayıt
Wayne Thompson

Wayne Thompson


Yapımcı

Wayne Thompson, yapımcı. (2012) Devil Seed (2012), (2013) Heart of the Country (2013), (2008) Hayvan 2 (2008), (2008) Saving God (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 5.9 1,026
2012 Korku Yapımcı 4.2 2,008
2008 Suç Yapımcı 5.9 712
2008 Biyografi Yapımcı 5.6 649

Hayvan 2
2008 Aksiyon Yapımcı 5.2 821
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018