Giriş Kayıt
Wayne Thompson

Wayne Thompson


Yapımcı

Wayne Thompson, yapımcı. (2012) Devil Seed (2012), (2013) Heart of the Country (2013), (2008) Hayvan 2 (2008), (2008) Saving God (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 5.9 891
2012 Korku Yapımcı 4.2 2,008
2008 Suç Yapımcı 5.9 712
2008 Biyografi Yapımcı 5.6 649

Hayvan 2
2008 Aksiyon Yapımcı 5.2 821
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017