Giriş Kayıt
Sarah Jones

Sarah Jones (34)


Oyuncu

Sarah Jones, 17 Temmuz 1983 Winter Springs, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Alcatraz (2012), Mr. Jones (2013), Vegas (2012), Return to Zero (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Winter Springs, Florida, ABD
Burcu: Yengeç
9.6 (14 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.1 485
2016 Dram Oyuncu 7.4 6,039
2015 Dram Oyuncu 6.7 2,132
2014 31 Dram Oyuncu 6.6 696
2013 30 Dram Oyuncu 4.7 3,078
2012 Dram Oyuncu 7.3 6,634
2012 Dram Oyuncu 8.1 321
2012 29 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 36,468
2011 28 Dram Oyuncu 5.9 118
2010 Dram Oyuncu 7.1 763
2009 26 Aile Oyuncu    
2009 26 Western Oyuncu    

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 207,136
2007 24 Dram Oyuncu 4.3 166
2007 24 Dram Oyuncu 7.2 168
2007 Komedi Oyuncu 8.0 7,256
2007 Komedi Oyuncu 6.2 308
2006 Dram Oyuncu 7.6 18,371
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017