Giriş Kayıt
Pepa Aniorte

Pepa Aniorte (44)


Oyuncu

Pepa Aniorte, 01 Ocak 1973 Murcia, Murcia, İspanya doğumlu oyuncu. (2006) Dönüş (2006), (2015) Kardaki Palmiyeler (2015), (2005) Prensesler (2005), (2009) Şişkolar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: Murcia, Murcia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Komedi Oyuncu    
2016 43 Aksiyon Oyuncu 4.5 608
2016 43 Komedi Oyuncu 7.7 86

Kardaki Palmiyeler
2015 42 Oyuncu 7.3 5,677

Ya Aşk Olmasaydı?
2011 38 Komedi Oyuncu 5.5 581
2011 38 Aksiyon Oyuncu 4.9 353

Şişkolar
2009 36 Komedi Oyuncu 6.7 2,087
2009 Macera Oyuncu 6.6 769
2008 35 Komedi Oyuncu 5.4 250
2008 Dram Oyuncu 6.4 232
2007 34 Suç Oyuncu 5.7 446

Yaz yagmuru
2006 33 Dram Oyuncu 5.8 1,041

Dönüş
2006 33 Komedi Oyuncu 7.6 82,584

Prensesler
2005 32 Dram Oyuncu 7.0 4,056
2005 32 Biyografi Oyuncu 6.1 534
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
Dizi Altyazıları
Shameless (5,762) Vikings (4,211) Game of Thrones (3,078) Mr. Robot (2,241) Supernatural (1,866) Lucifer (1,507) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,388) Arrow (1,312) Manhunt: Unabomber (1,236)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017