Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni. Satisfaction (2014), Frekans (2016), Lake City (2008), (2016) İyi Adamlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Kameraman 6.5 25,949
2018 Korku Kameraman    
2017 Suç Kameraman 8.3 63,543

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 298,496
2017 Dram Kameraman 7.2 246
2016 Suç Kameraman 7.3 130

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 19,804

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 214,343

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 5,363
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 320,132
2014 Dram Kameraman 7.3 3,611

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 149,379
2013 Biyografi Kameraman 7.5 73,983
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,866

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 173,412
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Suç Kameraman 7.0 136

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 484,262

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,791

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 53,381

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 112,044

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 66,842
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.8 578,488

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 107,163
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.4 740,475
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,244

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 351,339
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.3 73,476
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 24,195

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 76,300
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,135
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018