Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni. Satisfaction (2014), Frekans (2016), Lake City (2008), (2016) İyi Adamlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 8.7 1,082
2016 Suç Kameraman 7.4 31

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 16,288

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 174,791
2016 Suç Kameraman 5.5 4,333
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 301,043
2014 Dram Kameraman 7.3 3,520

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 143,345
2013 Biyografi Kameraman 7.5 69,625
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,349

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 166,308
2013 Biyografi Kameraman    

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 430,947

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 21,931

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 50,527

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 108,064

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 64,460
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.8 549,820

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 101,264
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 693,055
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 15,367

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 335,673
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.2 70,676
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 23,280

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 73,571
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,035
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017