Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni. Satisfaction (2014), Frekans (2016), Lake City (2008), (2016) İyi Adamlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman    
2017 Suç Kameraman 8.5 42,066

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 183,945
2017 Dram Kameraman 8.5 52
2016 Suç Kameraman 7.4 31

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 17,920

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 195,107

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 4,862
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 310,673
2014 Dram Kameraman 7.3 3,520

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 145,969
2013 Biyografi Kameraman 7.5 71,177
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,532

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 169,443
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Suç Kameraman 7.0 136

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 452,468

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,441

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 51,807

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 109,797

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 65,466
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.8 562,672

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 104,040
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 712,494
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 15,741

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 344,161
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.2 71,939
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 23,280

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 74,764
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,035
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017