Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni. Satisfaction (2014), Frekans (2016), Lake City (2008), (2016) İyi Adamlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman    
2017 Suç Kameraman 8.6 25,489

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 8.2 93,043
2017 Dram Kameraman 8.5 52
2016 Suç Kameraman 7.4 31

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 17,170

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 187,906
2016 Suç Kameraman 5.5 4,691
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 307,482
2014 Dram Kameraman 7.3 3,520

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 144,975
2013 Biyografi Kameraman 7.5 70,571
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,532

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 168,260
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Suç Kameraman 7.0 136

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 443,159

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,260

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 51,306

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 109,159

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 65,116
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.8 558,039

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 102,961
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 704,744
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 15,615

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 341,599
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.2 71,428
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 23,280

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 74,312
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,035
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017