Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni. Satisfaction (2014), Frekans (2016), Lake City (2008), (2016) İyi Adamlar (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    
2018 Aksiyon Kameraman    
2018 Korku Kameraman    
2017 Suç Kameraman 8.4 47,854

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.8 222,266
2017 Dram Kameraman 8.5 52
2016 Suç Kameraman 7.3 130

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 18,502

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 199,151

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 4,978
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 312,541
2014 Dram Kameraman 7.3 3,611

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 146,630
2013 Biyografi Kameraman 7.5 71,757
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,866

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 170,187
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Suç Kameraman 7.0 136

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 458,133

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,533

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 52,115

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 110,190

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 65,702
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.8 565,547

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 104,662
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.5 719,261
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 15,834

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 345,672
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.2 72,212
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 23,280

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 75,074
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,035
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017