Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni. Satisfaction (2014), Frekans (2016), Hot Summer Nights (2017), Lake City (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Kameraman 6.2 56,736
2018 Korku Kameraman    
2017 Dram Kameraman 6.8 676
2017 Suç Kameraman 8.3 66,432

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 310,078
2016 Suç Kameraman 7.3 130

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 20,277

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 217,922

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 5,405
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 322,133
2014 Dram Kameraman 7.3 3,611

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 150,161
2013 Biyografi Kameraman 7.5 74,567
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 20,866

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 174,267
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Suç Kameraman 7.0 136

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 490,058

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 23,041

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 53,710

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 112,565

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 67,201
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.8 582,421

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 107,917
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.4 745,574
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,377

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 353,175
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.3 73,942
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 24,239

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 76,654
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,187
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018