Giriş Kayıt
Concha Galán

Concha Galán


Oyuncu

Concha Galán, oyuncu. 20 centímetros (2005), (2006) Dönüş (2006), (2013) Aklımı Oynatacağım (2013), (1999) Yalnız (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.6 155

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Oyuncu 5.6 18,663

Cezaevi Ziyaretçisi
2012 Oyuncu    

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.2 1,583

Altıncı Kattaki Kadınlar
2010 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 5.5 313

Yaz yagmuru
2006 Dram Oyuncu 5.8 1,041

Dönüş
2006 Komedi Oyuncu 7.6 84,735
2005 Komedi Oyuncu 6.6 1,543
2002 Dram Oyuncu 7.1 1,360
2000 Komedi Oyuncu 7.2 441

Yalnız
1999 Dram Oyuncu 7.7 2,849
Film Altyazıları
Rampage (15,413) Ready Player One (10,921) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,728) The Cured (1,518) Blockers (1,249) Den 12. mann (720) Set It Up (550) Black Panther (542) Journey's End (476)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,036) 12 Monkeys (2,994) Into the Badlands (2,715) La casa de papel (2,241) The 100 (1,836) Legion (1,435) Fear the Walking Dead (1,138) The Crossing (1,107) The Expanse (998) Unsolved (986)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018