Giriş Kayıt
Concha Galán

Concha Galán


Oyuncu

Concha Galán, oyuncu. 20 centímetros (2005), (2006) Dönüş (2006), (2013) Aklımı Oynatacağım (2013), (1999) Yalnız (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.6 155

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Oyuncu 5.6 17,720

Cezaevi Ziyaretçisi
2012 Oyuncu    

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.2 1,583

Altıncı Kattaki Kadınlar
2010 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 5.5 313

Yaz yagmuru
2006 Dram Oyuncu 5.8 1,041

Dönüş
2006 Komedi Oyuncu 7.6 80,230
2005 Komedi Oyuncu 6.6 1,543
2002 Dram Oyuncu 7.1 1,360
2000 Komedi Oyuncu 7.2 441

Yalnız
1999 Dram Oyuncu 7.7 2,849
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017