Giriş Kayıt
Chia-Hui Chang

Chia-Hui Chang (35)


Oyuncu

Chia-Hui Chang, 16 Eylül 1981 Tayvan doğumlu oyuncu. Zhai bian (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1981
Doğum Yeri: Tayvan
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu    
2005 24 Dram Oyuncu 5.3 669
2003 22 Macera Oyuncu 1.4 214
2003 Oyuncu    
2000 19 Dram Oyuncu 4.9 19
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,031) Assassin's Creed (8,673) Doctor Strange (4,929) Allied (4,184) Moana (2,891) Forushande (2,606) Arrival (2,588) Split (2,424) Lion (2,099) Passengers (2,060)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,529) The Flash (5,605) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,780) Suits (2,450) Sherlock (2,375) Black Sails (1,911) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,894) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017