Giriş Kayıt
Chia-Hui Chang

Chia-Hui Chang (35)


Oyuncu

Chia-Hui Chang, 16 Eylül 1981 Tayvan doğumlu oyuncu. Zhai bian (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1981
Doğum Yeri: Tayvan
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Oyuncu    
2005 24 Dram Oyuncu 5.3 669
2003 22 Macera Oyuncu 1.4 214
2003 Oyuncu    
2000 19 Dram Oyuncu 4.9 19
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017