Giriş Kayıt
Josh Caras

Josh Caras


Oyuncu

Josh Caras, oyuncu. Bugcrush (2006), (2008) Lise Ateşi (2008), (2007) Futbolcu Kız (2007), (2017) The Glass Castle (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Barclay Caras | Joshua Caras
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 1,067
2017 Komedi Oyuncu 5.0 199
2016 Gerilim Oyuncu 6.7 6
2015 Oyuncu 4.7 218

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 41,261
2011 Dram Oyuncu 5.3 155
2010 Suç Oyuncu 8.6 146,203

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Oyuncu 6.2 23,695

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Oyuncu 7.2 134,544

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.3 14,070
2007 Dram Oyuncu 6.5 123

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Oyuncu 6.2 3,655
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,665
2006 Komedi Oyuncu 5.9 978
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 879
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,709
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017