Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Josh Caras

Josh Caras


Oyuncu

Josh Caras, oyuncu. Bugcrush (2006), (2008) Lise Ateşi (2008), (2007) Futbolcu Kız (2007), (2006) The Treatment (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Barclay Caras | Joshua Caras
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu 4.7 218

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 39,815
2011 Dram Oyuncu 5.6 124
2010 Suç Oyuncu 8.6 140,585

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Oyuncu 6.2 22,918

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Oyuncu 7.2 130,908

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.3 14,070
2007 Dram Oyuncu 6.5 123

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Oyuncu 6.2 3,655
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,500
2006 Komedi Oyuncu 5.9 978
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 879
1999 Suç Oyuncu 8.1 54,944
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017