Giriş Kayıt
Josh Caras

Josh Caras


Oyuncu

Josh Caras, oyuncu. Bugcrush (2006), (2008) Lise Ateşi (2008), (2007) Futbolcu Kız (2007), (2006) The Treatment (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Josh Barclay Caras | Joshua Caras
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 6.7 6
2015 Oyuncu 4.7 218

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 40,172
2011 Dram Oyuncu 5.3 155
2010 Suç Oyuncu 8.6 141,915

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Oyuncu 6.2 23,095

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Oyuncu 7.2 131,713

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.3 14,070
2007 Dram Oyuncu 6.5 123

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Oyuncu 6.2 3,655
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,527
2006 Komedi Oyuncu 5.9 978
2006 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 879
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,528
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,505) Doctor Strange (3,755) Assassin's Creed (3,717) Arrival (2,586) xXx: Return of Xander Cage (2,543) Allied (2,472) Moana (1,678) Forushande (1,476) Hacksaw Ridge (1,457) Split (1,406)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,262) Legion (7,629) Supernatural (7,602) Arrow (5,661) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,627) Black Sails (3,616) Taboo (3,540) Vikings (3,503) Suits (3,164) The Expanse (2,947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017