Giriş Kayıt
Dwight Hartnett

Dwight Hartnett


Kameraman

Dwight Hartnett, kameraman. Bates Motel (2013), (2013) Rapture-Palooza (2013), (2009) Stan Helsing (2009), (2006) Gray Matters (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2013 Dram Kameraman 6.7 9
2013 Dram Kameraman 8.2 71,634
2013 Komedi Kameraman 5.2 9,589
2011 Suç Kameraman    
2011 Aile Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 5.0 2,067
2010 Dram Kameraman    
2010 Aile Kameraman 8.1 1,487

İşkence
2010 Korku Kameraman 5.5 5,908

Vahşi Cin
2010 Fantastik Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 5.2 3,518

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Kameraman 3.1 3,609
2009 Komedi Kameraman 3.6 10,203
2009 Fantastik Kameraman    

Savaş Sanatı: İntikam
2008 Aksiyon Kameraman    

Kaderin Cilvesi
2007 Dram Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 5.8 6,058

Özel Birlik
2006 Aksiyon Kameraman    

Mike Gibi 2
2006 Komedi Kameraman    

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017