Giriş Kayıt
Coen Falke

Coen Falke


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Coen Falke, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Tim Schijff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 771
2014 Dram Oyuncu 6.5 8
2013 Komedi Oyuncu 7.3 34
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.2 29
2008 Aksiyon Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.0 718
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017