Giriş Kayıt
Coen Falke

Coen Falke


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Coen Falke, oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Tim Schijff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 945
2014 Dram Oyuncu 6.5 8
2013 Komedi Oyuncu 7.3 34
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.2 29
2008 Aksiyon Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017