Giriş Kayıt
Evan Ross

Evan Ross (28)


Oyuncu

Evan Olav Næss, 26 Ağustos 1988 Greenwich, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Greta (2009), Supremacy (2014), 96 Dakika (2011), Devriye (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Evan Olav Næss
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Greenwich, Connecticut, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 27 Macera Oyuncu 6.6 204,881
2015 Suç Oyuncu 6.6 2,527

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 26 Macera Oyuncu 6.7 334,248
2014 26 Dram Oyuncu 2.3 7
2014 26 Komedi Oyuncu 6.4 14,822
2014 26 Dram Oyuncu 5.9 3,022
2014 26 Dram Oyuncu 5.8 1,011
2013 25 Biyografi Oyuncu    
2013 25 Aksiyon Oyuncu    

96 Dakika
2011 23 Dram Oyuncu 5.8 2,878

Ev Adamı
2011 23 Komedi Oyuncu 6.5 57,458

Soy Ağacı
2011 23 Komedi Oyuncu 5.5 1,584
2011 23 Dram Oyuncu    
2010 22 Dram Oyuncu 7.0 18
2009 21 Suç Oyuncu 6.2 1,570
2009 21 Dram Oyuncu 6.3 8,182

Devriye
2008 20 Suç Oyuncu 5.5 2,268

Gecenin Bahçeleri
2008 20 Dram Oyuncu 7.0 3,513
2008 Komedi Oyuncu 6.1 37,718
2007 19 Suç Oyuncu 5.8 5,573

Yaşam Desteği
2007 19 Dram Oyuncu    
2006 18 Komedi Oyuncu 6.0 8,776
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017