Giriş Kayıt
Clyde Kim

Clyde Kim


Oyuncu, Kameraman

Clyde Kim, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 399,015
2007 Komedi Çeşitli 6.4 385
2006 Komedi Çeşitli 5.4 1,945
2005 Korku Kameraman 2.4 557
2005 Korku Oyuncu 3.8 1,135
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017