Giriş Kayıt
Clyde Kim

Clyde Kim


Oyuncu, Kameraman

Clyde Kim, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 404,210
2007 Komedi Çeşitli 6.4 385
2006 Komedi Çeşitli 5.4 1,945
2005 Korku Kameraman 2.4 557
2005 Korku Oyuncu 3.8 1,135
Film Altyazıları
Gold (2,484) Get Out (1,642) Personal Shopper (1,523) Logan (1,405) Silence (1,262) The Age of Shadows (958) Split (910) La La Land (876) Rings (837) The Fate of the Furious (771)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017