Giriş Kayıt
Cohen Holloway

Cohen Holloway


Oyuncu

Cohen Holloway, oyuncu. The Dead Room (2015), Good for Nothing (2011), Blood Punch (2014), (2016) Vahşiler Firarda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 898

Vahşiler Firarda
2016 Macera Oyuncu 7.9 61,279
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 10
2015 Korku Oyuncu 4.7 1,991
2015 Komedi Oyuncu 6.4 89
2014 Komedi Oyuncu 7.6 91,671
2014 Korku Oyuncu 6.5 1,204
2013 Suç Oyuncu 7.6 24,879
2011 Western Oyuncu 6.0 633
2010 Dram Oyuncu 5.7 187
2010 Komedi Oyuncu 7.5 11,600

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 188,565
2009 Oyuncu    

Ayrılık Şehri
2009 Komedi Oyuncu 5.8 749

Kartal Köpek Balığına Karşı
2007 Komedi Oyuncu 6.8 18,080
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017