Giriş Kayıt
Cohen Holloway

Cohen Holloway


Oyuncu

Cohen Holloway, oyuncu. The Dead Room (2015), Good for Nothing (2011), Blood Punch (2014), (2016) Vahşiler Firarda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 10

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 166,875
2017 Belgesel Oyuncu 7.3 945

Vahşiler Firarda
2016 Macera Oyuncu 7.9 64,667
2015 Korku Oyuncu 4.7 1,991
2015 Komedi Oyuncu 6.4 89
2014 Komedi Oyuncu 7.6 96,183
2014 Korku Oyuncu 6.5 1,204
2013 Suç Oyuncu 7.6 25,471
2011 Western Oyuncu 6.0 633
2010 Dram Oyuncu 5.7 187
2010 Komedi Oyuncu 7.5 12,353

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 189,795
2009 Oyuncu    

Ayrılık Şehri
2009 Komedi Oyuncu 5.8 749

Kartal Köpek Balığına Karşı
2007 Komedi Oyuncu 6.8 18,440
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017