Giriş Kayıt
Nathalie Blanc

Nathalie Blanc


Oyuncu

Nathalie Blanc, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acemi Çapkın
2015 Oyuncu 5.8 521
2014 Komedi Oyuncu 5.4 244
2010 Dram Oyuncu 6.6 464

Küçük Dereler
2010 Dram Oyuncu 6.6 299
2006 Suç Oyuncu 4.1 152
2005 Suç Oyuncu 8.5 3,846
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018