Giriş Kayıt
V. Jayaprakash

V. Jayaprakash


Oyuncu, Yapımcı

V. Jayaprakash, oyuncu, yapımcı. Indru Netru Naalai (2015), Run Raja Run (2014), Aadukalam (2011), Ethir Neechal (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jayaprakash
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 6.3 422
2016 Komedi Oyuncu 4.2 16
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,075
2016 Komedi Oyuncu 4.3 42
2016 Komedi Oyuncu 4.8 12
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 443
2015 Dram Oyuncu 7.8 613
2015 Dram Oyuncu 6.0 959
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 360
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 392
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 6,711
2015 Komedi Oyuncu 8.2 1,979
2015 Komedi Oyuncu 6.2 2,226
2015 Dram Oyuncu 7.2 406
2015 Komedi Oyuncu 5.8 720
2015 Oyuncu 6.1 199
2014 Aksiyon Oyuncu 5.1 598
2014 Aksiyon Oyuncu 3.4 250
2014 Romantik Oyuncu 5.9 75
2014 Komedi Oyuncu 7.5 755
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 602
2014 Komedi Oyuncu 6.2 190
2014 Oyuncu 6.0 3,453
2013 Komedi Oyuncu 5.9 920
2013 Romantik Oyuncu 4.5 251
2013 Komedi Oyuncu 5.2 56
2013 Komedi Oyuncu 6.8 1,209
2013 Gerilim Oyuncu 6.5 370
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 203
2012 Komedi Oyuncu 8.3 4,430
2011 Aksiyon Oyuncu 3.1 435
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 213
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 9,313
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 912
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,438
2010 Romantik Oyuncu 5.5 248
2009 Oyuncu 7.6 535
2001 Aksiyon Yapımcı 4.4 51
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017