Giriş Kayıt
Lateef Crowder

Lateef Crowder (39)


Dublör, Oyuncu

Lateef Crowder Dos Santos, 23 Kasım 1977 San Jose, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Açlık Oyunları (2012), Acaip Bi Film (2008), Beyond the Ring (2008), Sucker Punch (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lateef Crowder Dos Santos
Doğum Tarihi: 23 Kasım 1977
Doğum Yeri: San Jose, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 39 Aksiyon Dublör 7.9 396,933

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 39 Aksiyon Dublör 6.7 461,472

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.2 293,662
2015 38 Aksiyon Dublör 5.6 39,412
2014 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 5,108

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 37 Aksiyon Dublör 6.2 235,683
2013 Dublör    

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 36 Macera Dublör 5.9 90,650

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 35 Macera Oyuncu 5.5 192,659

Kara Kobra
2012 35 Aksiyon Dublör    

Açlık Oyunları
2012 35 Macera Dublör 7.2 729,020

Çıplak Gözlü Kız
2012 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.9 1,738
2011 34 Fantastik Oyuncu    
2011 34 Aksiyon Dublör 6.1 203,392
2011 Aksiyon Dublör 7.1 2,341
2011 34 Aksiyon Dublör    

Cehennem Melekleri
2010 33 Aksiyon Dublör 6.5 280,539
2010 33 Aksiyon Oyuncu    
2010 33 Aksiyon Dublör 3.0 745
2010 33 Suç Dublör 7.2 91

Büyük Düşüş
2010 33 Suç Oyuncu 4.8 1,053

Yenilmez 3
2010 33 Aksiyon Oyuncu 7.5 29,869

Tanrının Kitabı
2010 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.9 238,691
2010 33 Aksiyon Oyuncu 4.8 23,080
2009 32 Aksiyon Dublör 7.8 926,123
2009 32 Aksiyon Dublör 3.9 513
2009 32 Aksiyon Oyuncu 2.7 1,708

Ejder Topu: Başlangıç
2009 32 Aksiyon Dublör 2.7 58,867

Yeşil Sokak Holiganları 2
2009 32 Suç Dublör 4.8 10,249

Acaip Bi Film
2008 31 Komedi Dublör 1.9 76,745
2008 31 Aksiyon Oyuncu    
2008 31 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,400
2008 31 Korku Oyuncu 5.1 362
2008 31 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.0 517

Adaletin Peşinde
2007 30 Aksiyon Dublör    

Koruyucu
2005 28 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 30,897
Dizi Altyazıları
The Flash (5,584) Black Sails (4,544) Into the Badlands (4,023) Iron Fist (2,801) Vikings (1,939) Legion (1,719) Game of Thrones (1,476) Arrow (1,426) Billions (1,379) The 100 (1,364)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017