Giriş Kayıt
Brett Pawlak

Brett Pawlak


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Brett Pawlak, görüntü yönetmeni, kameraman. Kısa Dönem 12 (2013), Aşkın Ritmi (2015), Halo 4: Şafağa Kadar Hücum (2012), The Glass Castle (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.2 15,663
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 8.8 14
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 146
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.6 15,070
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 1,301
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 9,068

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 29,645
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 5.1 1,065
2015 Dram Kameraman 5.6 36,767
2014 Korku Kameraman 5.5 6,638
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 4,526
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.0 72

Kısa Dönem 12
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 67,848

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 18,972
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 1,305
2011 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 7.4 568
2009 Korku Kameraman 4.0 184
2009 Gerilim Kameraman 3.6 302

Kızıl Çadır
2009 Aksiyon Kameraman    
2008 Gerilim Kameraman 3.3 146
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 438
2008 Dram Kameraman 6.2 1,156
2007 Komedi Kameraman 3.9 283
2007 Korku Kameraman 4.0 1,306

Artan Etki
2007 Dram Kameraman 5.0 608
2007 Komedi Kameraman 6.8 72
2006 Korku Kameraman 3.8 179
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018