Giriş Kayıt
Brett Pawlak

Brett Pawlak


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Brett Pawlak, görüntü yönetmeni, kameraman. Kısa Dönem 12 (2013), Aşkın Ritmi (2015), Halo 4: Şafağa Kadar Hücum (2012), Max Steel (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.1 715
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 8.8 14
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.6 12,929
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.7 1,277
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 7,688

Aşkın Ritmi
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 27,112
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 5.1 1,065
2015 Dram Kameraman 5.6 34,768
2014 Korku Kameraman 5.5 6,076
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 4,526
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.0 72

Kısa Dönem 12
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 63,692

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.1 18,972
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 1,305
2011 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 7.4 568
2009 Korku Kameraman 4.0 184
2009 Gerilim Kameraman 3.6 302

Kızıl Çadır
2009 Aksiyon Kameraman    
2008 Gerilim Kameraman 3.3 146
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.5 438
2008 Dram Kameraman 6.2 1,156
2007 Komedi Kameraman 3.9 283
2007 Korku Kameraman 4.0 1,306

Artan Etki
2007 Dram Kameraman 5.0 608
2007 Komedi Kameraman 6.8 72
2006 Korku Kameraman 3.8 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017