Giriş Kayıt
Natalia Castellanos

Natalia Castellanos


Oyuncu

Paramaribo, Suriname, Paramaribo, Suriname doğumlu oyuncu. Texas Rising (2015), (2013) Bitik Şehir (2013), (2012) Sokak Dansı 4: İsyan (2012), (2015) Sıcak Takip (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paramaribo, Suriname
Doğum Yeri: Paramaribo, Suriname
Boyu: 1.65 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Çeşitli 4.2 17,310

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 34,209

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 495,651
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 27,809
2015 Dram Çeşitli 6.7 2,132

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Çeşitli 7.2 309,138

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Çeşitli 5.1 40,321

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Çeşitli 6.0 27,822

Bitik Şehir
2013 Suç Çeşitli 6.2 67,434

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 48,234

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 213,327
2002 Korku Çeşitli 4.8 1,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017