Giriş Kayıt
Natalia Castellanos

Natalia Castellanos


Oyuncu

Paramaribo, Suriname, Paramaribo, Suriname doğumlu oyuncu. Texas Rising (2015), (2013) Bitik Şehir (2013), (2012) Sokak Dansı 4: İsyan (2012), (2016) Aptallar Çetesi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paramaribo, Suriname
Doğum Yeri: Paramaribo, Suriname
Boyu: 1.65 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Çeşitli 4.3 21,148

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Çeşitli 5.8 37,275

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 517,598
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 28,813
2015 Dram Çeşitli 6.7 2,132

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Çeşitli 7.2 314,904

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Çeşitli 5.1 41,324

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Çeşitli 6.0 28,401

Bitik Şehir
2013 Suç Çeşitli 6.2 68,456

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Çeşitli 6.5 48,879

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Oyuncu 5.8 215,674
2002 Korku Çeşitli 4.8 1,180
Dizi Altyazıları
Vikings (12,063) Shameless (6,947) Black Mirror (5,737) The Flash (4,119) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,460) Bron/Broen (1,134) Supergirl (1,096) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018