Giriş Kayıt
April Wahlin

April Wahlin (33)


Oyuncu

April Wahlin, 18 Ağustos 1983 doğumlu oyuncu. Godzilla (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1983
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 8.0 15,734
2016 Aile Çeşitli 6.6 163
2016 Aile Çeşitli 6.8 195
2015 32 Aile Çeşitli    
2015 Komedi Çeşitli 5.7 2,465
2015 32 Aile Çeşitli 6.6 135
2015 Suç Çeşitli 7.4 6,848
2015 Aile Çeşitli 6.0 118
2014 31 Aile Çeşitli 7.5 19
2014 31 Aile Çeşitli 5.7 132
2014 31 Aksiyon Çeşitli 6.5 315,060
2013 30 Çeşitli    
2013 30 Komedi Çeşitli 5.8 31,112
2013 30 Komedi Çeşitli 6.2 2,799
2013 30 Most Popular by Genre Çeşitli    
2012 29 Komedi Çeşitli 6.2 107,496
2012 Komedi Çeşitli 6.3 466

Bir Tutam Aşk
2012 29 Aile Çeşitli    
2011 28 Aile Çeşitli    

Arıza Pete
2011 28 Komedi Çeşitli    
2011 28 Dram Çeşitli 5.1 896

Dev Yaratıklar 3
2011 28 Aksiyon Oyuncu    

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Çeşitli 7.6 123,141
2010 Komedi Çeşitli 8.1 24,998

Adamım Benim
2009 26 Komedi Çeşitli 7.0 171,546
2008 Suç Çeşitli 8.1 137,068

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 91,692
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017