Giriş Kayıt
April Wahlin

April Wahlin (33)


Oyuncu

April Wahlin, 18 Ağustos 1983 doğumlu oyuncu. Godzilla (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1983
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 8.0 17,451
2016 Aile Çeşitli 6.6 163
2016 Aile Çeşitli 6.8 195
2015 32 Aile Çeşitli    
2015 Komedi Çeşitli 5.7 2,509
2015 32 Aile Çeşitli 6.6 135
2015 Suç Çeşitli 7.4 6,907
2015 Aile Çeşitli 6.0 118
2014 31 Aile Çeşitli 7.5 19
2014 31 Aile Çeşitli 5.7 132
2014 31 Aksiyon Çeşitli 6.4 318,009
2013 30 Çeşitli    
2013 30 Komedi Çeşitli 5.8 31,395
2013 30 Komedi Çeşitli 6.2 2,799
2013 30 Most Popular by Genre Çeşitli    
2012 29 Komedi Çeşitli 6.2 108,120
2012 Komedi Çeşitli 6.3 466

Bir Tutam Aşk
2012 29 Aile Çeşitli    
2011 28 Aile Çeşitli    

Arıza Pete
2011 28 Komedi Çeşitli    
2011 28 Dram Çeşitli 5.1 896

Dev Yaratıklar 3
2011 28 Aksiyon Oyuncu    

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Çeşitli 7.6 125,218
2010 Komedi Çeşitli 8.1 25,223

Adamım Benim
2009 26 Komedi Çeşitli 7.0 172,389
2008 Suç Çeşitli 8.1 138,142

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 92,667
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017