Giriş Kayıt
Narongsak Thongmee

Narongsak Thongmee


Dublör, Oyuncu

Narongsak Thongmee, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Narongsak 'Jude' Tongmee | Narongsak Tongmee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Dublör 4.4 2,690

Sadece Tanrı Affeder
2013 Suç Dublör 5.7 93,644

Akrep Kral 3
2012 Aksiyon Dublör    
2011 Aksiyon Dublör 5.8 677
2009 Aksiyon Dublör 3.3 148

John Rambo
2008 Aksiyon Dublör 7.0 192,044
2006 Macera Dublör    

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Dublör 8.3 1,097,035

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,389
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 302
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018