Giriş Kayıt
Narongsak Thongmee

Narongsak Thongmee


Dublör, Oyuncu

Narongsak Thongmee, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Narongsak 'Jude' Tongmee | Narongsak Tongmee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Dublör 4.4 2,690

Sadece Tanrı Affeder
2013 Suç Dublör 5.7 91,218

Akrep Kral 3
2012 Aksiyon Dublör    
2011 Aksiyon Dublör 5.8 677
2009 Aksiyon Dublör 3.3 148

John Rambo
2008 Aksiyon Dublör 7.0 189,064
2006 Macera Dublör    

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Dublör 8.3 1,067,707

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,389
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 302
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017