Giriş Kayıt
Narongsak Thongmee

Narongsak Thongmee


Dublör, Oyuncu

Narongsak Thongmee, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Narongsak 'Jude' Tongmee | Narongsak Tongmee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Dublör 4.4 2,690

Sadece Tanrı Affeder
2013 Suç Dublör 5.7 95,853

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 Aksiyon Dublör 3.7 6,759
2011 Aksiyon Dublör 5.8 677
2009 Aksiyon Dublör 3.3 148

John Rambo
2008 Aksiyon Dublör 7.0 194,598
2006 Macera Dublör    

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Dublör 8.3 1,127,511

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,389
2001 Aksiyon Oyuncu 6.4 302
Film Altyazıları
Rampage (11,450) Ready Player One (8,585) Escape Plan 2: Hades (7,272) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,800) Set It Up (958) Den 12. mann (835) Journey's End (765) Blockers (636) Black Panther (622)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018