Giriş Kayıt
Aiden Spackman

Aiden Spackman


Senarist, Yapımcı

Aiden Spackman, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Aidan Spackman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 7.7 346
2012 Komedi Çeşitli 6.3 70
2009 Talk-Show Senarist 6.3 596
2007 Komedi Senarist 8.3 6,793
2005 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.8 4,032
2004 Komedi Senarist 7.8 388
1990 Komedi Çeşitli 8.1 3,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017