Giriş Kayıt
Alistair Johns

Alistair Johns


Kostümcü, Oyuncu

Alistair Johns, kostümcü, oyuncu. Kehanet (2009), Offspring (2010), Picnic at Hanging Rock (2018), Ashes to Ashes (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kostüm Bölümü 6.2 805

Yaratık: Covenant
2017 Korku Kostüm Bölümü 6.4 204,189
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2016 Dram Kostüm Bölümü    
2013 Gizem Kostüm Bölümü 8.1 2,682
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.1 283
2012 Suç Kostüm Bölümü 8.4 9,825
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 149

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 61,281

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 196,160
2010 Komedi Kostüm Bölümü 8.2 2,528

Kehanet
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.2 202,920
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.2 7,394
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.6 117
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 867
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.2 20,219
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.4 10,804
2002 Dram Kostüm Bölümü 8.3 12,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018