Giriş Kayıt
Alistair Johns

Alistair Johns


Kostümcü, Oyuncu

Alistair Johns, kostümcü, oyuncu. Kehanet (2009), Offspring (2010), Ashes to Ashes (2008), The Doctor Blake Mysteries (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü    
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2016 Dram Kostüm Bölümü    
2013 Gizem Kostüm Bölümü 8.1 1,552
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.1 283
2012 Suç Kostüm Bölümü 8.4 7,719
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 149

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 61,281

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 183,035
2010 Komedi Kostüm Bölümü 8.2 1,902

Kehanet
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.2 193,557
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.2 7,085
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.6 117
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 867
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.2 19,700
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.4 9,822
2002 Dram Kostüm Bölümü 8.3 12,285
Film Altyazıları
Gold (6,017) Get Out (3,135) Logan (2,655) Rings (2,366) The Age of Shadows (1,989) La La Land (1,815) Split (1,683) Sand Castle (1,517) Zashchitniki (1,506) The Great Wall (1,311)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017