Giriş Kayıt
Alistair Johns

Alistair Johns


Kostümcü, Oyuncu

Alistair Johns, kostümcü, oyuncu. Kehanet (2009), Offspring (2010), Ashes to Ashes (2008), The Doctor Blake Mysteries (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü    
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2016 Dram Kostüm Bölümü    
2013 Gizem Kostüm Bölümü 8.0 1,348
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.1 283
2012 Suç Kostüm Bölümü 8.4 7,394
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 149

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 61,281

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 180,678
2010 Komedi Kostüm Bölümü 8.2 1,850

Kehanet
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.2 192,016
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.2 7,005
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.6 117
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 867
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.2 19,615
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.4 9,682
2002 Dram Kostüm Bölümü 8.3 12,194
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017