Giriş Kayıt
Alistair Johns

Alistair Johns


Kostümcü, Oyuncu

Alistair Johns, kostümcü, oyuncu. Kehanet (2009), Offspring (2010), Ashes to Ashes (2008), The Doctor Blake Mysteries (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık: Covenant
2017 Korku Kostüm Bölümü 6.5 181,844
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2017 Dram Kostüm Bölümü    
2016 Dram Kostüm Bölümü    
2013 Gizem Kostüm Bölümü 8.2 2,332
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.1 283
2012 Suç Kostüm Bölümü 8.4 8,989
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 149

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 61,281

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 191,322
2010 Komedi Kostüm Bölümü 8.2 2,374

Kehanet
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.2 199,159
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.2 7,286
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.6 117
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 867
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.2 19,991
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.4 10,362
2002 Dram Kostüm Bölümü 8.3 12,606
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018