Giriş Kayıt
Alistair Johns

Alistair Johns


Kostümcü, Oyuncu

Alistair Johns, kostümcü, oyuncu. Kehanet (2009), Offspring (2010), Ashes to Ashes (2008), The Doctor Blake Mysteries (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık: Covenant
2017 Korku Kostüm Bölümü 6.9 52,662
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü    
2016 Dram Kostüm Bölümü    
2013 Gizem Kostüm Bölümü 8.1 1,670
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.1 283
2012 Suç Kostüm Bölümü 8.4 7,843
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 149

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.3 61,281

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.6 183,957
2010 Komedi Kostüm Bölümü 8.3 1,923

Kehanet
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.2 194,124
2008 Suç Kostüm Bölümü 8.2 7,122
2007 Dram Kostüm Bölümü 7.6 117
2005 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.7 867
2004 Suç Kostüm Bölümü 8.2 19,736
2002 Suç Kostüm Bölümü 8.4 9,874
2002 Dram Kostüm Bölümü 8.3 12,326
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017