Giriş Kayıt
Yun-Yeong Choe

Yun-Yeong Choe (41)


Oyuncu

Yun-Yeong Choe, 05 Ağustos 1975 Güney Kore doğumlu oyuncu. Geimui yeowang (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 34 Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 7.1 19

Benim Patronum, Benim Öğretmenim
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 305
2002 Oyuncu    
2002 27 Dram Oyuncu 5.4 127

Göl Evi
2000 25 Dram Oyuncu 7.7 6,477
2000 25 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017