Giriş Kayıt
Hajime Hashimoto

Hajime Hashimoto


Yönetmen, Senarist

Hajime Hashimoto, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen 5.3 7
2014 Gerilim Yönetmen 5.0 187
2014 Dram Yönetmen 7.5 24
2013 Dram Yönetmen
Senarist
5.1 64
2013 Komedi Yönetmen    
2012 Dram Yönetmen 4.6 19
2011 Dram Yönetmen 6.3 176
2007 Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen 8.4 7
2002 Yönetmen    
1999 Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017