Giriş Kayıt
Karla Singh

Karla Singh


Oyuncu

Karla Singh, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu 4.8 1,860
2010 Komedi Oyuncu 6.0 4,592
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,565
2006 Dram Oyuncu    
1988 Aksiyon Çeşitli 6.3 203
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017