Giriş Kayıt
Dona Wood

Dona Wood


Oyuncu

Dona Maria Suggs Barrington, Illinois, USA, Barrington, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Sportkill (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dona Maria Suggs Barrington, Illinois, USA
Doğum Yeri: Barrington, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Dona Maria Wood
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 5.2 141
2015 Korku Oyuncu 4.1 297
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.8 16,562
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 322,284
2007 Korku Oyuncu 4.1 426
2006 Suç Oyuncu 5.2 3,498
1997 Dram Oyuncu 6.8 88
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,224) Rick and Morty (4,096) The Defenders (3,211) The Strain (2,869) Suits (1,823) Mr. Mercedes (1,278) The Sinner (1,094) Fargo (1,038) The Last Ship (963) Twin Peaks (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017