Giriş Kayıt
Dona Wood

Dona Wood


Oyuncu

Dona Maria Suggs Barrington, Illinois, USA, Barrington, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Sportkill (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dona Maria Suggs Barrington, Illinois, USA
Doğum Yeri: Barrington, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Dona Maria Wood
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu 5.2 141
2015 Korku Oyuncu 4.1 297
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 5.8 16,629
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 325,744
2007 Korku Oyuncu 4.1 426
2006 Suç Oyuncu 5.2 3,498
1997 Dram Oyuncu 6.8 88
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017