Giriş Kayıt
Timothy Morton

Timothy Morton (33)


Oyuncu

Timothy Morton, 05 Mayıs 1984 Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu. New Cops (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1984
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
Takma İsmi: Tim
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Dram Oyuncu 8.9 7
2015 31 Komedi Oyuncu 7.1 66
2014 30 Dram Taşıma Bölümü
Çeşitli
5.7 279
2012 28 Komedi Oyuncu 6.1 61
2010 26 Dram Oyuncu 8.0 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017