Giriş Kayıt
Anna Lindqvist

Anna Lindqvist


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Anna Lindqvist, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Hesaplaşma (2016), Small Apartments (2012), Sommaren med Göran (2009), (2008) Gir Kanıma (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 4.7 53

Hesaplaşma
2016 Dram Sanat Bölümü 5.3 10,865
2015 Komedi Çeşitli 7.7 24,537
2015 Dram Çeşitli 6.4 425
2015 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,462
2014 Dram Çeşitli 6.2 202
2013 Dram Çeşitli 6.8 1,402
2013 Suç Sanat Bölümü    
2013 Suç Sanat Bölümü    
2013 Suç Sanat Bölümü    

Saklı Çocuk
2013 Suç Çeşitli 5.9 1,243
2013 Romantik Sanat Yönetmeni 6.0 1,417
2013 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,385
2013 Suç Sanat Bölümü    
2012 Suç Sanat Bölümü    
2012 Tarihi Sanat Bölümü 5.9 771
2012 Suç Sanat Bölümü    
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 5,806
2012 Suç Sanat Bölümü    
2011 Suç Çeşitli    

Köprü
2011 Suç Çeşitli 8.6 36,049
2010 Dram Çeşitli 6.5 675
2010 Korku 0 3.3 287
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.4 2,319

Yasak Meyve
2009 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,727

Gir Kanıma
2008 Dram Sanat Bölümü 7.9 182,435

Kontrol
2007 Biyografi Çeşitli 7.7 54,050
2007 Komedi Çeşitli 5.4 1,175
2005 Suç Çeşitli 7.6 4,133

Bitmeyen Gece
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 977
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 3,115
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017