Giriş Kayıt
Kristen Marie Jensen

Kristen Marie Jensen (35)


Oyuncu

Kristen Marie Jensen, 15 Aralık 1982 Utah, ABD doğumlu oyuncu. Efsane Adam (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1982
Doğum Yeri: Utah, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristen Marie Hullinger
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2016 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 304
2016 34 Dram Oyuncu 8.2 17
2016 34 Dram Oyuncu 6.4 34
2016 34 Romantik Oyuncu 6.1 267
2015 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,388
2014 32 Aksiyon Oyuncu 7.4 43
2008 26 Komedi Oyuncu 4.0 125
2006 24 Komedi Oyuncu 6.2 2,231

Efsane Adam
2005 23 Biyografi Oyuncu 7.8 46,635
Dizi Altyazıları
Westworld (10,312) La casa de papel (2,619) The Expanse (2,139) Legion (1,912) 12 Monkeys (1,608) Colony (1,556) Goliath (1,348) Cloak & Dagger (1,322) Into the Badlands (1,268) Fear the Walking Dead (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018