Giriş Kayıt
George A. Miki

George A. Miki (42)


Oyuncu

George A. Miki, 24 Aralık 1974 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Superman Dönüyor (2006), Hitchcock (2012), The Last Ship (2014), 90210 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1974
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: George Adam Miki | George Miki
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 63,263
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 41,024
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 2,256
2012 38 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 62,335

Mavi Göl: Uyanış
2012 38 Macera Taşıma Bölümü    
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,326

Aşk Olur
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 5.6 26,191
2009 35 Komedi Taşıma Bölümü    

Kayıp Ada
2009 35 Macera Taşıma Bölümü 5.4 53,278
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,231

Hızlı Sörfçü
2008 34 Komedi Oyuncu 4.7 7,515
2008 34 Komedi Taşıma Bölümü    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 34 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 316,472
2008 34 Suç Taşıma Bölümü 7.1 5,079
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 37,198

Özgürlük Yolu
2007 33 Macera Taşıma Bölümü 8.2 449,732

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 33 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 187,676
2007 33 Korku Taşıma Bölümü    
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 7.0 38,622
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 250,427

Çete
2006 32 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,295

Superman Dönüyor
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 245,063

Gecenin Ardından
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,345
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 799

Leke
2005 31 Suç Taşıma Bölümü 5.6 4,624
2005 31 Dram Taşıma Bölümü 6.6 19,586
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Zafer Gecesi
2004 30 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 48,784

Büyük Vurgun
2004 30 Suç Taşıma Bölümü 4.9 16,059
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 84,940
2003 29 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,133
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017