Giriş Kayıt
George A. Miki

George A. Miki (42)


Oyuncu

George A. Miki, 24 Aralık 1974 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Superman Dönüyor (2006), Hitchcock (2012), 90210 (2008), London (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1974
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: George Adam Miki | George Miki
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 64,601
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 42,061
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 2,256
2012 38 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 63,179

Mavi Göl: Uyanış
2012 38 Macera Taşıma Bölümü    
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,326

Aşk Olur
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 5.6 26,245
2009 35 Komedi Taşıma Bölümü    

Kayıp Ada
2009 35 Macera Taşıma Bölümü 5.4 53,900
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,283

Hızlı Sörfçü
2008 34 Komedi Oyuncu 4.7 7,596
2008 34 Komedi Taşıma Bölümü    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 34 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 321,604
2008 34 Suç Taşıma Bölümü 7.1 5,079
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 37,587

Özgürlük Yolu
2007 33 Macera Taşıma Bölümü 8.1 459,605

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 33 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 189,975
2007 33 Korku Taşıma Bölümü    
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 7.0 38,865
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 253,978

Çete
2006 32 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,841

Superman Dönüyor
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 246,875

Gecenin Ardından
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,345
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 799

Leke
2005 31 Suç Taşıma Bölümü 5.6 4,624
2005 31 Dram Taşıma Bölümü 6.6 19,844
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Zafer Gecesi
2004 30 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 49,471

Büyük Vurgun
2004 30 Suç Taşıma Bölümü 4.9 16,325
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 85,972
2003 29 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,318
Dizi Altyazıları
The Flash (7,445) Fargo (6,583) Arrow (5,492) The 100 (5,084) Better Call Saul (4,032) Lucifer (3,394) 12 Monkeys (3,297) Supernatural (2,846) American Gods (2,786) Game of Thrones (2,780)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017