Giriş Kayıt
George A. Miki

George A. Miki (42)


Oyuncu

George A. Miki, 24 Aralık 1974 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Superman Dönüyor (2006), Hitchcock (2012), 90210 (2008), London (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1974
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: George Adam Miki | George Miki
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 63,824
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 41,404
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 2,256
2012 38 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 62,696

Mavi Göl: Uyanış
2012 38 Macera Taşıma Bölümü    
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,326

Aşk Olur
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 5.6 26,245
2009 35 Komedi Taşıma Bölümü    

Kayıp Ada
2009 35 Macera Taşıma Bölümü 5.4 53,533
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,231

Hızlı Sörfçü
2008 34 Komedi Oyuncu 4.7 7,547
2008 34 Komedi Taşıma Bölümü    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 34 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 318,207
2008 34 Suç Taşıma Bölümü 7.1 5,079
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 37,356

Özgürlük Yolu
2007 33 Macera Taşıma Bölümü 8.1 454,047

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 33 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 188,642
2007 33 Korku Taşıma Bölümü    
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 7.0 38,729
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 251,935

Çete
2006 32 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,449

Superman Dönüyor
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 245,848

Gecenin Ardından
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,345
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 799

Leke
2005 31 Suç Taşıma Bölümü 5.6 4,624
2005 31 Dram Taşıma Bölümü 6.6 19,586
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Zafer Gecesi
2004 30 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 49,051

Büyük Vurgun
2004 30 Suç Taşıma Bölümü 4.9 16,215
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 85,353
2003 29 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,204
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017