Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
George A. Miki

George A. Miki (42)


Oyuncu

George A. Miki, 24 Aralık 1974 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu. Superman Dönüyor (2006), Hitchcock (2012), The Last Ship (2014), 90210 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1974
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: George Adam Miki | George Miki
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 62,609
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.5 40,644
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 2,256
2012 38 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 62,023

Mavi Göl: Uyanış
2012 38 Macera Taşıma Bölümü    
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 2,326

Aşk Olur
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 5.6 26,014
2009 35 Komedi Taşıma Bölümü    

Kayıp Ada
2009 35 Macera Taşıma Bölümü 5.4 53,069
2009 35 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,231

Hızlı Sörfçü
2008 34 Komedi Oyuncu 4.7 7,476
2008 34 Komedi Taşıma Bölümü    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 34 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 314,853
2008 34 Suç Taşıma Bölümü 7.1 5,079
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 37,065

Özgürlük Yolu
2007 33 Macera Taşıma Bölümü 8.2 445,224

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 33 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 186,745
2007 33 Korku Taşıma Bölümü    
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 7.0 38,509
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 248,834

Çete
2006 32 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,009

Superman Dönüyor
2006 32 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 244,246

Gecenin Ardından
2006 32 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,345
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Dram Taşıma Bölümü    
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 799

Leke
2005 31 Suç Taşıma Bölümü 5.6 4,624
2005 31 Dram Taşıma Bölümü 6.6 19,586
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Zafer Gecesi
2004 30 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.3 48,425

Büyük Vurgun
2004 30 Suç Taşıma Bölümü 4.9 16,059
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 84,581
2003 29 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
   
2003 29 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,063
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017