Giriş Kayıt
Peter Carlberg

Peter Carlberg (66)


Oyuncu

Peter Sigvard Carlberg, 08 Aralık 1950 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu oyuncu. Avalon (2011), Gir Kanıma (2008), (2012) Kolay Para II (2012), (2015) Cirkeln (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Sigvard Carlberg
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1950
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 66 Dram Oyuncu 6.7 294
2015 65 Dram Oyuncu 5.9 2,058
2014 64 Dram Oyuncu 6.3 529
2013 63 Dram Oyuncu 6.8 1,402
2013 63 Suç Oyuncu    
2013 63 Dram Oyuncu 6.1 459

Telekız
2012 62 Dram Oyuncu 6.5 3,542

Kolay Para II
2012 62 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,555
2012 62 Suç Oyuncu    
2012 62 Komedi Oyuncu 5.8 443
2012 Dram Oyuncu 8.0 4,880

Ejderha Dövmeli Kız
2011 61 Suç Oyuncu 7.8 353,355
2011 61 Dram Oyuncu 5.4 1,009
2010 60 Biyografi Oyuncu 6.3 1,569
2010 60 Komedi Oyuncu 4.6 668

Gir Kanıma
2008 58 Dram Oyuncu 7.9 182,382
2004 54 Komedi Oyuncu 4.9 536
1997 Suç Oyuncu 7.3 2,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017