Giriş Kayıt
Sias Wilson

Sias Wilson


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Senarist

Sias Wilson, yapımcı, yönetmen asistanı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.0 80
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
8.3 260
2013 Belgesel Yapımcı 8.6 389

Penguen Kral
2012 Macera Senarist
Yapımcı
6.5 200
2012 Belgesel Yapımcı 5.1 42
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 556

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,123
2005 Belgesel Yapımcı 8.6 599
2004 Belgesel Çeşitli    
2003 Dram Yapımcı 8.0 84

Cehennemden Gelen
2001 Korku Yönetmen Asistanı 6.8 131,562

Altın Kap
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 3,778
1964 Belgesel Çeşitli 8.8 687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017