Giriş Kayıt
Mark Hengst

Mark Hengst (53)


Oyuncu

Mark Allen Hengst, 07 Mart 1964 Madison, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. Chicago Fire (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Allen Hengst
Doğum Tarihi: 07 Mart 1964
Doğum Yeri: Madison, Wisconsin, ABD
Takma İsmi: Vito
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 25,632
2011 47 Korku Oyuncu 5.0 4,653
2009 45 Korku Oyuncu 4.1 279
2009 45 Korku Oyuncu    
2009 45 Aksiyon Oyuncu    

Geri Sayım: Kudüs
2009 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.5 441
2008 44 Dram Oyuncu    
2008 44 Gerilim Oyuncu    
2008 44 Aksiyon Oyuncu    

Aşçı
2008 44 Komedi Oyuncu 4.0 1,126

Kıyamet 2012
2008 44 Macera Oyuncu    
2007 43 Korku Oyuncu 3.7 1,323

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 41 Aksiyon Oyuncu 5.0 55,780

Efsane Haberci
2004 40 Komedi Oyuncu 7.2 284,415
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017