Giriş Kayıt
Dionne Lotivio

Dionne Lotivio


Yapımcı

Dionne Lotivio, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.5 12
2015 Suç 0 8.7 171,904
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 485
2014 Aksiyon 0 7.4 6,097

Son Kalan
2013 Aksiyon Çeşitli 7.6 214,573
2012 Aksiyon 0 8.3 19,809

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 177,294
2010 Komedi 0 6.3 681
2009 Dram Çeşitli 6.1 221
2009 Komedi Çeşitli 5.8 799
2008 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,175
2008 Suç 0
Çeşitli
9.5 952,807

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Çeşitli 7.6 69,601

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Çeşitli 8.0 354,444

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017