Giriş Kayıt
Dionne Lotivio

Dionne Lotivio


Yapımcı

Dionne Lotivio, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.5 12
2015 Suç 0 8.7 194,690
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 485
2014 Dram 0 7.4 7,550

Son Kalan
2013 Aksiyon Çeşitli 7.5 223,033
2012 Aksiyon 0 8.3 20,717

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 181,604
2010 Komedi 0 6.3 681
2009 Dram Çeşitli 6.1 221
2009 Komedi Çeşitli 5.8 799
2008 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,175
2008 Suç 0
Çeşitli
9.5 1,009,434

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Çeşitli 7.6 70,833

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Çeşitli 8.0 366,588

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017