Giriş Kayıt
Dionne Lotivio

Dionne Lotivio


Yapımcı

Dionne Lotivio, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.5 12
2015 Suç 0 8.7 187,882
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 485
2014 Dram 0 7.5 6,821

Son Kalan
2013 Aksiyon Çeşitli 7.5 220,342
2012 Aksiyon 0 8.3 20,400

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 180,170
2010 Komedi 0 6.3 681
2009 Dram Çeşitli 6.1 221
2009 Komedi Çeşitli 5.8 799
2008 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,175
2008 Suç 0
Çeşitli
9.5 990,213

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Çeşitli 7.6 70,501

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Çeşitli 8.0 362,792

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017