Giriş Kayıt
Dionne Lotivio

Dionne Lotivio


Yapımcı

Dionne Lotivio, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.5 12
2015 Suç 0 8.7 199,892
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 485
2014 Dram 0 7.4 7,933

Son Kalan
2013 Aksiyon Çeşitli 7.5 225,460
2012 Aksiyon 0 8.3 21,074

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 183,291
2010 Komedi 0 6.3 681
2009 Dram Çeşitli 6.1 221
2009 Komedi Çeşitli 5.8 799
2008 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,175
2008 Suç 0
Çeşitli
9.5 1,027,552

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Çeşitli 7.6 71,186

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,133

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Çeşitli 8.0 370,367

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017