Giriş Kayıt
Dionne Lotivio

Dionne Lotivio


Yapımcı

Dionne Lotivio, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 4.5 12
2015 Suç 0 8.7 203,094
2014 Biyografi Çeşitli 6.0 485
2014 Dram 0 7.5 8,094

Son Kalan
2013 Aksiyon Çeşitli 7.5 227,149
2012 Aksiyon 0 8.3 21,812

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 184,267
2010 Komedi 0 6.3 681
2009 Dram Çeşitli 6.1 221
2009 Komedi Çeşitli 5.8 799
2008 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,175
2008 Suç 0
Çeşitli
9.5 1,039,138

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Çeşitli 7.6 71,438

Journeyman 1
2007 Fantastik Çeşitli 8.1 8,460

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Çeşitli 8.0 373,187

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 8,749
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017