Giriş Kayıt
Chris Cotterman

Chris Cotterman


Kameraman, Oyuncu

Chris Cotterman, kameraman, oyuncu. Akılalmaz (2010), Paranormal Activity: İşaretliler (2014), Katilimi Tanıyorum (2007), After Sex (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Yıldızlararası
2014 Macera Kameraman 8.6 1,091,241

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Kameraman 5.0 33,927
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Dram Kameraman 6.7 1,079

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 218,255
2011 Dram Kameraman 6.8 582
2011 Komedi Kameraman 6.6 3,606

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi Kameraman 5.4 13,437

İyi Doktor
2011 Dram Kameraman 5.6 5,415

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Kameraman 6.1 205,349
2011 Komedi Kameraman 8.2 39,823
2011 Komedi Kameraman 4.8 1,255
2011 Komedi Kameraman 7.8 37,343
2011 Komedi Kameraman 3.2 396

Akılalmaz
2010 Dram Kameraman 7.1 76,196
2010 Komedi Kameraman 2.7 1,125
2010 Dram Kameraman 6.6 615
2010 Müzikal Kameraman 4.2 315
2010 Aksiyon Kameraman 3.0 745
2010 Dram Kameraman 4.9 519

Sevgili John
2010 Dram Kameraman 6.3 115,440
2010 Komedi Kameraman 5.9 3,467

Sevgililer Günü
2010 Komedi Kameraman 5.7 100,443
2010 Komedi Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 7.4 1,008
2010 Suç Kameraman 7.0 24,215
2010 Komedi Kameraman 4.7 179

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Kameraman 4.8 1,715
2009 Komedi Kameraman 6.9 570
2009 Aile Kameraman 2.8 417

Anneler ve Kızları
2009 Dram Kameraman 7.2 10,261
2009 Macera Kameraman 4.8 1,370
2009 Komedi Kameraman 5.2 1,107

Şantaj
2009 Gerilim Kameraman 5.6 882
2009 Dram Kameraman    
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 3,436

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 246,938
2009 Dram Kameraman 5.9 376
2009 Suç Kameraman 8.0 95,632
2009 Komedi Kameraman 6.5 10,828
2009 Komedi Kameraman 8.2 22,613
2008 Gerilim Kameraman 7.4 24
2008 Korku Kameraman 5.3 2,006

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 158,197
2008 Suç Kameraman 5.1 14,651
2008 Dram Kameraman 6.2 324
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Dram Kameraman 5.2 1,576
2008 Dram Kameraman 7.9 210,435

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 55,300
2008 Komedi Kameraman 5.6 3,013
2008 Komedi Kameraman 8.2 2,511

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 71,032

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 6,469

Cadılar Bayramı
2007 Korku Kameraman 6.1 93,332

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 67,826
2007 Korku Kameraman 3.6 449
2007 Suç Kameraman 4.8 403

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Kameraman 3.6 23,813
2007 Komedi Kameraman 2.9 15,550

Lanetli Tapınak
2007 Aksiyon Kameraman    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Kameraman 7.2 351,851

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 416,075
2007 Komedi Kameraman 6.4 385
2007 Korku Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 3.7 1,481
2007 Dram Kameraman 3.6 570
2007 Komedi Kameraman 5.6 7,288
2007 Dram Kameraman 8.3 4,230
2007 Dram Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 4.6 105
2006 Komedi Kameraman    

Ölü Kız
2006 Dram Kameraman 6.7 12,936
2006 Belgesel Kameraman 7.1 57,040
2005 Korku Kameraman 2.4 557
2005 Korku Oyuncu
Kameraman
3.8 1,135
2005 Komedi Kameraman 5.9 10,858
2003 Komedi Kameraman 8.9 229,686
2003 Suç Kameraman 7.6 20,477

Las Vegas 1
2003 Suç Kameraman 7.5 23,763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017