Giriş Kayıt
Chris Cotterman

Chris Cotterman


Kameraman, Oyuncu

Chris Cotterman, kameraman, oyuncu. Akılalmaz (2010), Paranormal Activity: İşaretliler (2014), Katilimi Tanıyorum (2007), After Sex (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Yıldızlararası
2014 Macera Kameraman 8.6 1,037,729

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Kameraman 5.0 33,345
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,866
2011 Dram Kameraman 6.7 1,079

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 210,998
2011 Dram Kameraman 6.8 582
2011 Komedi Kameraman 6.7 3,531

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi Kameraman 5.4 13,191

İyi Doktor
2011 Dram Kameraman 5.6 5,210

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Kameraman 6.1 202,009
2011 Komedi Kameraman 8.2 39,057
2011 Komedi Kameraman 4.8 1,255
2011 Komedi Kameraman 7.8 36,327
2011 Komedi Kameraman 3.2 396

Akılalmaz
2010 Dram Kameraman 7.1 74,795
2010 Komedi Kameraman 2.7 1,125
2010 Dram Kameraman 6.6 615
2010 Müzikal Kameraman 4.2 315
2010 Aksiyon Kameraman 3.0 745
2010 Dram Kameraman 4.9 519

Sevgili John
2010 Dram Kameraman 6.3 112,024
2010 Komedi Kameraman 5.9 3,467

Sevgililer Günü
2010 Komedi Kameraman 5.7 99,018
2010 Komedi Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 7.4 1,008
2010 Suç Kameraman 7.0 24,037
2010 Komedi Kameraman 4.7 179

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Kameraman 4.8 1,715
2009 Komedi Kameraman 6.9 570
2009 Aile Kameraman 2.8 417

Anneler ve Kızları
2009 Dram Kameraman 7.2 9,843
2009 Macera Kameraman 4.8 1,328
2009 Komedi Kameraman 5.2 1,107

Şantaj
2009 Gerilim Kameraman 5.6 882
2009 Dram Kameraman    
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 3,436

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 240,549
2009 Dram Kameraman 5.9 376
2009 Suç Kameraman 8.0 93,404
2009 Komedi Kameraman 6.5 10,828
2009 Komedi Kameraman 8.2 22,400
2008 Gerilim Kameraman 7.4 24
2008 Korku Kameraman 5.3 2,006

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 155,758
2008 Suç Kameraman 5.1 14,590
2008 Dram Kameraman 6.2 324
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Dram Kameraman 5.2 1,576
2008 Dram Kameraman 7.9 208,054

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 54,167
2008 Komedi Kameraman 5.6 3,013
2008 Komedi Kameraman 8.2 2,511

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 70,113

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 6,469

Cadılar Bayramı
2007 Korku Kameraman 6.1 91,687

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 66,881
2007 Korku Kameraman 3.6 449
2007 Suç Kameraman 4.8 403

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Kameraman 3.6 23,473
2007 Komedi Kameraman 2.9 15,257

Lanetli Tapınak
2007 Aksiyon Kameraman    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Kameraman 7.2 346,447

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 404,137
2007 Komedi Kameraman 6.4 385
2007 Korku Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 3.7 1,481
2007 Dram Kameraman 3.6 570
2007 Komedi Kameraman 5.6 7,072
2007 Dram Kameraman 8.3 4,230
2007 Dram Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 4.6 105
2006 Komedi Kameraman    

Ölü Kız
2006 Dram Kameraman 6.7 12,627
2006 Belgesel Kameraman 7.1 57,040
2005 Korku Kameraman 2.4 557
2005 Korku Oyuncu
Kameraman
3.8 1,135
2005 Komedi Kameraman 5.9 10,508
2003 Komedi Kameraman 8.9 223,312
2003 Suç Kameraman 7.6 20,019

Las Vegas 1
2003 Suç Kameraman 7.5 23,497
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017