Giriş Kayıt
Chris Cotterman

Chris Cotterman


Kameraman, Oyuncu

Chris Cotterman, kameraman, oyuncu. Akılalmaz (2010), Paranormal Activity: İşaretliler (2014), Katilimi Tanıyorum (2007), After Sex (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Yıldızlararası
2014 Macera Kameraman 8.6 1,048,199

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Kameraman 5.0 33,547
2011 Komedi Kameraman 6.7 2,919
2011 Dram Kameraman 6.7 1,079

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Kameraman 8.2 212,235
2011 Dram Kameraman 6.8 582
2011 Komedi Kameraman 6.7 3,544

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi Kameraman 5.4 13,260

İyi Doktor
2011 Dram Kameraman 5.6 5,403

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Kameraman 6.1 202,720
2011 Komedi Kameraman 8.2 39,237
2011 Komedi Kameraman 4.8 1,255
2011 Komedi Kameraman 7.8 36,508
2011 Komedi Kameraman 3.2 396

Akılalmaz
2010 Dram Kameraman 7.1 75,119
2010 Komedi Kameraman 2.7 1,125
2010 Dram Kameraman 6.6 615
2010 Müzikal Kameraman 4.2 315
2010 Aksiyon Kameraman 3.0 745
2010 Dram Kameraman 4.9 519

Sevgili John
2010 Dram Kameraman 6.3 112,642
2010 Komedi Kameraman 5.9 3,467

Sevgililer Günü
2010 Komedi Kameraman 5.7 99,303
2010 Komedi Kameraman    
2010 Aksiyon Kameraman 7.4 1,008
2010 Suç Kameraman 7.0 24,079
2010 Komedi Kameraman 4.7 179

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Kameraman 4.8 1,715
2009 Komedi Kameraman 6.9 570
2009 Aile Kameraman 2.8 417

Anneler ve Kızları
2009 Dram Kameraman 7.2 9,843
2009 Macera Kameraman 4.8 1,328
2009 Komedi Kameraman 5.2 1,107

Şantaj
2009 Gerilim Kameraman 5.6 882
2009 Dram Kameraman    
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 3,436

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 241,766
2009 Dram Kameraman 5.9 376
2009 Suç Kameraman 8.0 93,831
2009 Komedi Kameraman 6.5 10,828
2009 Komedi Kameraman 8.2 22,453
2008 Gerilim Kameraman 7.4 24
2008 Korku Kameraman 5.3 2,006

Kartal Göz
2008 Aksiyon Kameraman 6.6 156,178
2008 Suç Kameraman 5.1 14,647
2008 Dram Kameraman 6.2 324
2008 Korku Kameraman 5.2 3,239
2008 Dram Kameraman 5.2 1,576
2008 Dram Kameraman 7.9 208,408

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Kameraman 4.5 54,374
2008 Komedi Kameraman 5.6 3,013
2008 Komedi Kameraman 8.2 2,511

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 70,316

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 6,469

Cadılar Bayramı
2007 Korku Kameraman 6.1 91,955

İstila
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 5.9 67,065
2007 Korku Kameraman 3.6 449
2007 Suç Kameraman 4.8 403

Katilimi Tanıyorum
2007 Suç Kameraman 3.6 23,580
2007 Komedi Kameraman 2.9 15,312

Lanetli Tapınak
2007 Aksiyon Kameraman    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Kameraman 7.2 347,622

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 406,339
2007 Komedi Kameraman 6.4 385
2007 Korku Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman    
2007 Aksiyon Kameraman 3.7 1,481
2007 Dram Kameraman 3.6 570
2007 Komedi Kameraman 5.6 7,237
2007 Dram Kameraman 8.3 4,230
2007 Dram Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 4.6 105
2006 Komedi Kameraman    

Ölü Kız
2006 Dram Kameraman 6.7 12,627
2006 Belgesel Kameraman 7.1 57,040
2005 Korku Kameraman 2.4 557
2005 Korku Oyuncu
Kameraman
3.8 1,135
2005 Komedi Kameraman 5.9 10,562
2003 Komedi Kameraman 8.9 224,499
2003 Suç Kameraman 7.6 20,117

Las Vegas 1
2003 Suç Kameraman 7.5 23,541
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017