Giriş Kayıt
Lisa McAllister

Lisa McAllister (37)


Oyuncu

Lisa McAllister, 21 Kasım 1980 Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. İntikam Peşinde (2006), (2010) Sherlock (2010), (2011) Killing Bono (2011), (2010) Devil's Playground (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1980
Doğum Yeri: Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Lisa Mcallister
Burcu: Akrep
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafere Hücum
2013 33 Aksiyon Oyuncu 8.1 353,377
2013 33 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2013 33 Gerilim Oyuncu 4.4 172
2012 Gerilim Oyuncu    
2011 31 Komedi Oyuncu 6.4 5,173
2010 Suç Oyuncu 9.2 610,994
2010 30 Korku Oyuncu 3.7 800
2010 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,323
2010 30 Komedi Oyuncu 2.1 365

Dost Kazığı
2008 28 Biyografi Oyuncu 6.5 63,536

Kara Şövalye
2008 28 Aksiyon Oyuncu 9.0 1,854,357

İntikam Peşinde
2006 Fantastik Oyuncu 4.5 1,898
2005 25 Aksiyon Oyuncu    
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017