Giriş Kayıt
Dome Karukoski

Dome Karukoski (40)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Thomas Karukoski, 29 Aralık 1976 Nicosia, Kıbrıs doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu, senarist. En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi) (2010), Aslanın Kalbi (2013), Tyttö sinä olet tähti (2005), Kara Kelebeklerin Evi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Karukoski
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1976
Doğum Yeri: Nicosia, Kıbrıs
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı    

Umudun Öteki Yüzü
2017 Komedi Oyuncu 7.3 4,390
2017 Dram Yapımcı 6.4 122
2017 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 1,578
2016 40 Komedi Yapımcı    
2016 40 Dram Yapımcı 7.1 235
2016 40 Suç 7.2 283
2015 39 Komedi Yapımcı    
2014 38 Komedi Yapımcı 6.1 334
2014 38 Belgesel Yapımcı 7.7 124
2014 38 Komedi Yönetmen
Senarist
7.0 1,278
2013 37 Dram Oyuncu 6.6 408

Aslanın Kalbi
2013 37 Dram Yönetmen 7.0 2,586

En Soğuk Yolculuk (Lapland Seferi)
2010 34 Komedi Yönetmen 7.0 4,541

Yasak Meyve
2009 33 Dram Yönetmen 6.4 1,727

Kara Kelebeklerin Evi
2008 32 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.9 1,987
2005 29 Dram Oyuncu
Yönetmen
Oyuncu Yönetmeni
6.6 2,730
- Biyografi Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017