Giriş Kayıt
Chris Parson

Chris Parson


Oyuncu, Casting

Chris Parson, oyuncu, casting. Rango (2011) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 13,266
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu    

Minik Kuş
2014 Animasyon Oyuncu 5.4 587

Batman: Arkham'a Saldırı
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 13,037
2013 Aksiyon Oyuncu 9.1 227
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Aksiyon Oyuncu 7.2 336
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,559
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 190,773

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 10,411

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 36,896

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Çeşitli 6.5 57,948

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 155,329

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 78,303

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 16,889
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 235

Doğmamış
2009 Dram Çeşitli 4.8 43,119

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,139
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,179

Sihirli Şehir
2008 Macera Oyuncu 6.5 54,561

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Oyuncu 5.8 56,196

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 71,788
2007 Komedi Oyuncu 2.6 603
2007 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
5.2 1,329
2007 Reality-TV Oyuncu 3.9 25
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 802

Leke
2005 Suç Oyuncu 5.6 4,624

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Casting 5.4 87,360

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Casting 7.2 92,099

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Casting 5.6 27,391

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Casting 6.2 193,152
2000 Western Casting    

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 248,053
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017