Giriş Kayıt
Chris Parson

Chris Parson


Oyuncu, Casting

Chris Parson, oyuncu, casting. Overwatch (2016), (2014) Batman: Arkham'a Saldırı (2014), (2014) Minik Kuş (2014), (2007) The ½ Hour News Hour (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 15,099
2016 Animasyon Oyuncu 9.0 1,221
2016 Aksiyon Oyuncu    

Minik Kuş
2014 Animasyon Oyuncu 5.4 587

Batman: Arkham'a Saldırı
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 13,037
2013 Aksiyon Oyuncu 9.1 227
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Aksiyon Oyuncu 7.2 336
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,559
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 196,115

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 10,897

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 37,589

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Çeşitli 6.5 59,091

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Çeşitli 6.4 159,158

Fi Tarihi
2009 Macera Oyuncu 4.9 79,597

Köpek Oteli
2009 Komedi Çeşitli 5.4 17,529
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 235

Doğmamış
2009 Dram Çeşitli 4.8 43,947

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Oyuncu 6.1 3,139
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 5,179

Sihirli Şehir
2008 Macera Oyuncu 6.5 55,661

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Oyuncu 5.9 57,633

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Çeşitli 6.6 73,577
2007 Komedi Oyuncu 2.6 603
2007 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
5.2 1,329
2007 Reality-TV Oyuncu 3.9 25
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 802

Leke
2005 Suç Oyuncu 5.6 4,624

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Casting 5.4 89,778

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Casting 7.2 94,137

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Casting 5.6 27,563

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Casting 6.2 197,250
2000 Western Casting    

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 254,704
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017