Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 67,727

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 289,204

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 320,502

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 522,160

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 190,334

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 89,399

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 349,771

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 575,429

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,807

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 176,287

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,094

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 80,345

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,354
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,367

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 66,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017