Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 83,653

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 320,264

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 356,804

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 599,715

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 203,245

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 97,372

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 378,414

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 636,420

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 217,994

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 188,566

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,791

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 17,325

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 84,301

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 54,049
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,418

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 73,289
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018