Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 69,872

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 291,818

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 324,559

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 528,911

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 191,553

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,144

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 353,103

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 580,442

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 207,987

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 177,357

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,331

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 80,661

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,694
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,466

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,198
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,135) Legion (7,323) Supernatural (7,208) Arrow (5,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,547) Black Sails (3,498) Taboo (3,427) Vikings (3,361) Suits (3,005) Legends of Tomorrow (2,891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017