Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 71,284

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 294,066

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 327,768

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 534,786

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,655

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 90,786

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 355,631

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 585,023

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,944

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 178,236

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 40,518

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 80,909

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 50,985
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,527

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 67,721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017