Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 75,506

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 307,536

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 338,681

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 555,019

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 196,571

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 93,212

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 364,537

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 601,302

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,651

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 181,639

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,276

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Görsel Efekt    

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 82,153

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,971
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,805

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 69,676
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017