Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 76,918

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 310,792

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 342,910

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 561,946

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 198,069

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,152

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 367,772

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 606,957

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,918

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 183,364

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,610

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 17,325

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 82,712

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,409
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 9,926

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 70,529
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017