Giriş Kayıt
Michael Lowes

Michael Lowes


Görsel Efekt

Michael Lowes, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Mike Lowes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 79,932

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 314,904

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Görsel Efekt 6.7 348,804

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 574,424

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 200,326

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 95,398

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 372,352

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 616,647

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 215,674

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 185,552

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,037

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 17,325

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Görsel Efekt 6.2 83,494

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,026
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 10,129

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 71,586
Dizi Altyazıları
Vikings (12,174) Shameless (6,967) Black Mirror (5,767) The Flash (4,129) Star Trek: Discovery (2,311) The Big Bang Theory (1,480) Bron/Broen (1,145) Supergirl (1,104) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,028)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018