Giriş Kayıt
Jie Du

Jie Du


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Jie Du, görüntü yönetmeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2013 Macera Görüntü Yönetmeni 7.4 1,271
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 440
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 213
2011 Görüntü Yönetmeni 6.8 194
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.0 223
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 275
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 91
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 42
2006 Komedi Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
7.7 2,145

Moğol Pinponu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 702
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,492) Legion (9,509) The 100 (7,164) Arrow (6,799) The Flash (5,944) The Big Bang Theory (5,033) Black Sails (4,255) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,806) Suits (3,764) Vikings (3,556)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017