Giriş Kayıt
Jie Du

Jie Du


Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Jie Du, görüntü yönetmeni, oyuncu. Feng kuang de shi tou (2006), Wu ren qu (2013), Detective Chinatown (2015), Moğol Pinponu (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 652
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 922
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2013 Macera Görüntü Yönetmeni 7.4 1,271
2013 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 440
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 213
2011 Görüntü Yönetmeni 6.8 194
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.0 223
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.0 275
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 91
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 42
2006 Komedi Oyuncu
Görüntü Yönetmeni
7.7 2,145

Moğol Pinponu
2005 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 702
Film Altyazıları
Rampage (11,450) Ready Player One (8,585) Escape Plan 2: Hades (7,272) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,800) Set It Up (958) Den 12. mann (835) Journey's End (765) Blockers (636) Black Panther (622)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018