Giriş Kayıt
Matt Calonica

Matt Calonica


Kameraman

Matt Calonica, kameraman. Jobs (2013), Edepsiz Kız (2010), Ping Pong Playa (2007), Bedel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Calonica
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Kameraman 5.9 85,353
2012 Dram Kameraman 7.5 4,812

Edepsiz Kız
2010 Komedi Kameraman 6.5 9,544

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937
2007 Komedi Kameraman 6.0 2,696
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018