Giriş Kayıt
Matt Calonica

Matt Calonica


Kameraman

Matt Calonica, kameraman. Jobs (2013), Edepsiz Kız (2010), Ping Pong Playa (2007), Bedel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Calonica
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Kameraman 5.9 80,306
2012 Dram Kameraman 7.5 4,812

Edepsiz Kız
2010 Komedi Kameraman 6.5 9,221

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937
2007 Komedi Kameraman 6.0 2,696
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,885) Allied (12,071) Moana (7,685) Lion (5,807) Arrival (4,013) Hacksaw Ridge (3,387) Nocturnal Animals (3,131) Assassin's Creed (2,869) Shut In (2,363) Underworld: Blood Wars (2,301)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,525) Taboo (8,719) The Expanse (7,710) Legion (6,197) Arrow (5,983) The Big Bang Theory (5,854) Vikings (4,808) The Blacklist (3,354) Suits (3,094) Sherlock (3,017)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017