Giriş Kayıt
Matt Calonica

Matt Calonica


Kameraman

Matt Calonica, kameraman. Jobs (2013), Edepsiz Kız (2010), Ping Pong Playa (2007), Bedel (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Matthew Calonica
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Kameraman 5.9 81,626
2012 Dram Kameraman 7.5 4,812

Edepsiz Kız
2010 Komedi Kameraman 6.5 9,235

Bedel
2007 Suç Kameraman 5.8 1,937
2007 Komedi Kameraman 6.0 2,696
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017