Giriş Kayıt
Richard Mitchell

Richard Mitchell


Kameraman, Editör, Editör, Görüntü Yönetmeni

Richard Mitchell, kameraman, editör, editör, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 4.2 5
2010 Suç Kameraman 3.5 280
2009 Dram Kameraman    
2009 Korku Kameraman    
2007 Gerilim Kameraman 4.7 325
2007 Belgesel Kameraman 7.8 426
2006 Komedi Editör
Kameraman
Editorial Department
   
2005 Korku Editör
Kameraman
Editorial Department
2.9 992
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017