Giriş Kayıt
Maiko Asano

Maiko Asano


Oyuncu

Maiko Asano, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Resimdeki Hayalet
2008 Korku Oyuncu 5.2 27,613

Tokyo Vahşet Polisi
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,028
2006 Komedi Oyuncu 7.9 4,525
2005 Korku Oyuncu 6.6 268
2005 Korku Oyuncu 5.1 10
2005 Oyuncu    

Karanlık Sular
2002 Dram Oyuncu 6.7 24,624
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017