Giriş Kayıt
Toni Trucks

Toni Trucks (37)


Oyuncu

Antoinette Lindsay Trucks, 29 Eylül 1980 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. SEAL Team (2017), What If... (2010), Made in Jersey (2012), N-Secure (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antoinette Lindsay Trucks
Doğum Tarihi: 29 Eylül 1980
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Antoinette Trucks
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,842

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 34 Komedi Oyuncu 6.2 33,575
2013 Dram Oyuncu 6.8 8,800
2013 Dram Oyuncu 6.9 2,844
2012 Dram Oyuncu 5.7 943

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 32 Macera Oyuncu 5.5 199,119

Hayalimdeki Aşk
2012 32 Komedi Oyuncu 7.2 85,786
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,206
2011 Dram Oyuncu 7.8 94,261
2010 30 Suç Oyuncu 3.5 554
2010 30 Dram Oyuncu 6.6 1,926
2010 30 Aile Oyuncu    

Yıldız Kaçakları
2009 29 Korku Oyuncu    
2008 Müzikal Oyuncu 7.0 29

Söz ve Müzik
2007 27 Komedi Oyuncu 6.5 86,807
2007 27 Suç Oyuncu 4.6 531
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017