Giriş Kayıt
Toni Trucks

Toni Trucks (37)


Oyuncu

Antoinette Lindsay Trucks, 30 Eylül 1980 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. What If... (2010), SEAL Team (2017), Made in Jersey (2012), N-Secure (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antoinette Lindsay Trucks
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1980
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Antoinette Trucks
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 1,493

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 34 Komedi Oyuncu 6.2 33,289
2013 Dram Oyuncu 6.8 8,800
2013 Dram Oyuncu 6.9 2,844
2012 Dram Oyuncu 5.7 943

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 32 Macera Oyuncu 5.5 198,159

Hayalimdeki Aşk
2012 32 Komedi Oyuncu 7.2 85,182
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,206
2011 Dram Oyuncu 7.8 93,671
2010 30 Suç Oyuncu 3.5 554
2010 30 Dram Oyuncu 6.6 1,926
2010 30 Aile Oyuncu    

Yıldız Kaçakları
2009 29 Korku Oyuncu    
2008 Müzikal Oyuncu 7.0 29

Söz ve Müzik
2007 27 Komedi Oyuncu 6.5 86,385
2007 27 Suç Oyuncu 4.6 531
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017