Giriş Kayıt
Toni Trucks

Toni Trucks (36)


Oyuncu

Antoinette Lindsay Trucks, 30 Eylül 1980 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. What If... (2010), Made in Jersey (2012), N-Secure (2010), (2012) Hayalimdeki Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antoinette Lindsay Trucks
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1980
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Antoinette Trucks
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 34 Komedi Oyuncu 6.2 32,111
2013 Dram Oyuncu 6.8 8,609
2013 Dram Oyuncu 6.9 2,844
2012 Dram Oyuncu 5.7 943

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 32 Macera Oyuncu 5.5 193,605

Hayalimdeki Aşk
2012 32 Komedi Oyuncu 7.2 82,576
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,084
2011 Dram Oyuncu 7.8 90,452
2010 30 Suç Oyuncu 3.5 554
2010 30 Dram Oyuncu 6.6 1,926
2010 30 Aile Oyuncu    

Yıldız Kaçakları
2009 29 Korku Oyuncu    
2008 Müzikal Oyuncu 7.0 29

Söz ve Müzik
2007 27 Komedi Oyuncu 6.5 84,752
2007 27 Suç Oyuncu 4.6 531
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017