Giriş Kayıt
Jessica Navran

Jessica Navran


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Jessica Navran, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. (2011) İntikamın Bedeli (2011), (2010) Biri Beni Isırdı (2010), (2012) Fire with Fire (2012), (2011) Never Back Down 2: The Beatdown (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 6.5 73
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 4.2 12,419
2015 Komedi Set Dekoratörü 3.2 368
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 3,517

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 331,701
2014 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
6.0 177

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 92,526
2013 Belgesel Set Dekoratörü 7.5 430
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 897
2013 Komedi Set Dekoratörü 4.8 7,534

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 16,488
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 21,555

Zula Evi
2012 Gerilim Sanat Bölümü 4.9 2,156

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 5.7 1,802
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 89

Ejder Göz
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 4,675
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 40,006
2011 Korku Sanat Bölümü    

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 4,658

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 28,075
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 14,518

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 83,982

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Sanat Bölümü 3.5 40,157

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 24,546
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.5 7,999
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.8 773

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 95,424
2006 Dram Çeşitli 5.8 192

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Çeşitli 5.1 37,311
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017