Giriş Kayıt
Jessica Navran

Jessica Navran


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Jessica Navran, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. (2011) İntikamın Bedeli (2011), (2010) Biri Beni Isırdı (2010), (2012) Fire with Fire (2012), (2011) Never Back Down 2: The Beatdown (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 4.6 156
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 4.2 13,246
2015 Komedi Set Dekoratörü 3.2 438
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 3,517

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 348,283
2014 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
6.0 177

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 95,523
2013 Belgesel Set Dekoratörü 7.5 430
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 897
2013 Komedi Set Dekoratörü 4.8 7,534

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 16,978
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 22,325

Zula Evi
2012 Gerilim Sanat Bölümü 4.9 2,156

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 5.7 1,802
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 89

Ejder Göz
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 4,831
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 40,849
2011 Korku Sanat Bölümü 4.5 2,109

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 4,658

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 28,864
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 15,156

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 85,864

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Sanat Bölümü 3.5 41,330

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 24,552
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.5 7,999
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.8 773

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 97,883
2006 Dram Çeşitli 5.8 192

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Çeşitli 5.1 38,866
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017