Giriş Kayıt
Jessica Navran

Jessica Navran


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni

Jessica Navran, sanat bölümü, set dekoratörü, sanat yönetmeni. (2011) İntikamın Bedeli (2011), (2010) Biri Beni Isırdı (2010), (2012) Fire with Fire (2012), (2011) Never Back Down 2: The Beatdown (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Set Dekoratörü 4.6 156
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 4.2 12,593
2015 Komedi Set Dekoratörü 3.2 384
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 3,517

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 335,690
2014 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Yönetmeni
6.0 177

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 93,361
2013 Belgesel Set Dekoratörü 7.5 430
2013 Dram Set Dekoratörü 6.2 897
2013 Komedi Set Dekoratörü 4.8 7,534

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 16,827
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 21,743

Zula Evi
2012 Gerilim Sanat Bölümü 4.9 2,156

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 5.7 1,802
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 89

Ejder Göz
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 4,830
2012 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,329

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 40,241
2011 Korku Sanat Bölümü    

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 Komedi Sanat Bölümü 5.2 4,658

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 28,302
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 14,813

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 84,392

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Sanat Bölümü 3.5 40,444

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 24,552
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.5 7,999
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.8 773

Kanun Namına
2006 Aksiyon Çeşitli 6.0 96,045
2006 Dram Çeşitli 5.8 192

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Çeşitli 5.1 37,680
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017