Giriş Kayıt
Tommy Nelson

Tommy Nelson (19)


Oyuncu

Tommy Nelson, 07 Aralık 1997 West Haven, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. (2012) Yükselen Ay Krallığı (2012), (2010) Kestirme Yol (2010), (2007) Mutluluk Peşinde (2007), (2016) Barry (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1997
Doğum Yeri: West Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 19 Biyografi Oyuncu 5.9 3,754
2014 17 Dram Oyuncu 6.0 252

Yükselen Ay Krallığı
2012 15 Macera Oyuncu 7.8 251,615

Kadın
2011 14 Suç Oyuncu 6.1 17,921
2011 Dram Oyuncu    

Kestirme Yol
2010 13 Dram Oyuncu 6.5 8,389
2009 12 Korku Oyuncu 4.7 1,805
2008 11 Dram Oyuncu 6.3 2,066

Mutluluk Peşinde
2007 10 Komedi Oyuncu 6.0 8,543
2007 10 Komedi Oyuncu 4.8 447

On Emir
2007 10 Komedi Oyuncu 5.0 15,366

Kirli Sırlar
2006 9 Dram Oyuncu 6.7 88,899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017