Giriş Kayıt
Tommy Nelson

Tommy Nelson (20)


Oyuncu

Tommy Nelson, 07 Aralık 1997 West Haven, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. (2012) Yükselen Ay Krallığı (2012), (2010) Kestirme Yol (2010), (2007) Mutluluk Peşinde (2007), (2016) Barry (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1997
Doğum Yeri: West Haven, Connecticut, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 20 Biyografi Oyuncu 6.8 872
2016 19 Biyografi Oyuncu 5.9 4,358
2014 17 Dram Oyuncu 6.0 252

Yükselen Ay Krallığı
2012 15 Macera Oyuncu 7.8 263,992

Kadın
2011 14 Suç Oyuncu 6.0 18,702
2011 Dram Oyuncu 7.7 15,238

Kestirme Yol
2010 13 Dram Oyuncu 6.6 9,124
2009 12 Korku Oyuncu 4.8 1,948
2008 11 Dram Oyuncu 6.3 2,066

On Emir
2007 10 Komedi Oyuncu 5.0 15,550

Mutluluk Peşinde
2007 10 Komedi Oyuncu 6.0 8,543
2007 10 Komedi Oyuncu 4.8 447

Kirli Sırlar
2006 9 Dram Oyuncu 6.7 90,622
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017